Vordering indienen
030 - 2 364 364

Over ons

B&D Juristen is een high-end credit management- en juridisch advieskantoor. Wij verzorgen (complexe) business to business-incassoprocedures. Daarnaast bieden wij oplossingen op vakgebieden die bijzondere kennis en expertise vereisen, zoals huurrecht, VvE-recht, arbeidsrecht en verbintenissenrecht.

B&D Juristen werkt met een team van 30 medewerkers, voornamelijk juristen, voor verschillende opdrachtgevers in het business to business segment. Onze ervaren juristen en juridisch specialisten zijn op de hoogte van wettelijke regelgeving, jurisprudentie en vooral ook de praktische wegen om tot een goed resultaat te komen.

Het vinden van een oplossing voor onze klanten staat centraal in onze aanpak. Kennis en pragmatisch handelen gaan bij B&D Juristen dan ook hand in hand. Wij werken niet volgens een standaard procedure maar leveren advies op maat. Wij luisteren naar de wensen van de klant en zoeken naar een daarbij passende oplossing. Een goede communicatie met de opdrachtgever en de debiteur is daarbij vanzelfsprekend. De aanpak zal van geval tot geval verschillen. In alle gevallen geldt: B&D Juristen levert maatwerk!

Incasso Keurmerk

B&D Juristen is lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen.
Alle leden van de NVI zijn houders van het Incasso Keurmerk certificaat. Het Incasso Keurmerk waarborgt dat B&D Juristen werkt volgens de criteria van het Incasso Keurmerk. In deze criteria zijn regels en normen vastgelegd waaraan B&D Juristen zich moet houden. Hierop wordt toegezien door het onafhankelijke Keurmerkinstituut te Zoetermeer.
Met ingang van 1 januari 2019 is het vernieuwde Incasso Keurmerk van toepassing geworden, waarin de gestelde eisen zijn aangescherpt naar de nieuwste inzichten over hoe Maatschappelijk Verantwoord Incasseren eruit moet zien. Het keurmerkcertificaat voor B&D Juristen is afgegeven op 11 februari 2019.

Waarom een Incasso Keurmerk?
Voor opdrachtgevers betekent het Incasso Keurmerk dat men de incasso activiteiten uitbesteedt aan een betrouwbare partner waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren.

Voor debiteuren biedt het Keurmerk waarborg voor een correcte benadering en een reële doorbelasting van incassokosten. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn gegaan, dan geldt er een onafhankelijke geschillenregeling.

Vertrouwen en zekerheid
Het Keurmerk heeft een belangrijk doel: de NVI wil de overheid, bedrijven en consumenten(organisaties) het vertrouwen en de zekerheid geven dat incasso-activiteiten in Nederland correct en zorgvuldig uitgevoerd worden. Het keurmerk biedt daarvoor de beste waarborg. Met het Statement dat de NVI afgaf wordt het belang van goede incasso nog eens onderstreept. Hieronder kunt u het Incasso Keurmerk inzien

Voor meer informatie zie www.incasso-keurmerk.nl

B&D Juristen maakt gebruikt van Google Analytics.
Hiermee verzamelt B&D Juristen enkel statistische gegevens die van belang zijn voor de verbetering van de website.
B&D Juristen verzamelt géén gegevens over de identiteit van bezoekers.