Vordering indienen
030 - 2 364 364

B&D Incasso ontvangt Premium Partner Label van VBO Makelaar

Geplaatst op 03 december 2013

VBO Makelaar, de tweede branchevereniging op het gebied van makelaardij, heeft dit jaar het Premium Partner Label ontwikkeld dat aan leveranciers kan worden toegekend als zij aan de voorwaarden van VBO Makelaar voldoen. B&D Incasso is de allereerste leverancier die deze overeenkomst heeft gesloten en het Premium Partner Label mag dragen.

VBO Makelaar screent op financiële gegoedheid, algemene voorwaarden en aanbiedingen die goedkoper of completer zijn dan die aan andere branche aangesloten makelaars/taxateurs. Jaarlijks worden de labels gecontroleerd en opnieuw toegekend. Aan het label kan men zien voor welk jaar de leverancier is gecontracteerd.

De samenwerking tussen VBO Makelaar en B&D is geen verrassing voor de markt. De gespecialiseerde juristen van B&D behartigen dagelijks vastgoedgeschillen voor diverse (branche) organisaties, franchiseketens, vastgoedbeheerders en makelaarskantoren. Vanwege dit specialisme is B&D Juristen uitgegroeid tot hét vaste aanspreekpunt voor de (verhuur)makelaars in Nederland.

B&D Juristen maakt gebruikt van Google Analytics.
Hiermee verzamelt B&D Juristen enkel statistische gegevens die van belang zijn voor de verbetering van de website.
B&D Juristen verzamelt géén gegevens over de identiteit van bezoekers.