Vordering indienen
030 - 2 364 364

Credit management

Naast incasso kunnen wij u ook van dienst zijn op andere vlakken van het credit management. Effectief credit management levert elke organisatie geld op. Het zorgt voor een gezonde cashflow én een beheersbare debiteurenportefeuille. Het voorkomt dat de liquiditeit negatief wordt beïnvloed door te lang uitstaande facturen en onbetaalde rekeningen. Credit management heeft dan ook een grote commerciële waarde voor organisaties.

B&D Credit Management heeft voor het professionaliseren van uw credit management juridisch geschoolde, gecertificeerde credit managers in dienst. Op basis van onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij snel inschatten hoe uw incassotraject er voor staat en welke stappen wij moeten nemen om uw credit management te optimaliseren.

Wat kan B&D Credit Management voor u doen?

Snel Incasseren: de Profitletter
Met minimale kosten realiseren wij maximale druk bij uw debiteur. Hoe werkt dat? Wij gebruiken onze naam en ons briefpapier om de debiteur zonder extra kosten tot betaling te bewegen. Circa 70% van de debiteuren betaalt dan alsnog.

Debiteurenbeheer
B&D Credit Management helpt u met het inperken van risico's door professioneel debiteurenbeheer. U kunt ons inschakelen voor uw debiteurenadministratie.

Detacheren
Wij vinden professionals voor uw organisatie op het gebied van credit management. Op verzoek lenen wij zelfs onze eigen mensen aan u uit!

Opleiden en trainen
Wij leiden uw mensen op en zorgen dat hun vakkennis up-to-date blijft. Op maat en in-company als u wilt.

De beproefde werkwijze van B&D Credit Management
Wilt u ons advies, ondersteuning of een extra paar handen? Wat uw behoefte ook is, wij komen graag met u in gesprek.
B&D Juristen maakt gebruikt van Google Analytics.
Hiermee verzamelt B&D Juristen enkel statistische gegevens die van belang zijn voor de verbetering van de website.
B&D Juristen verzamelt géén gegevens over de identiteit van bezoekers.